Všetky práva vyhradené 2019 - 2024 verdeline s.r.o.
Cégünk, a verdeline s.r.o. táplálékkiegészítők gyártását, bérgyártását és bércsomagolását végzi. Gyártóüzemünkben különféle formájú kiegészítőket gyártunk magas színvonalon, mint pld. keménykapszulákat, tablettát, por- és folyadék állagú készítményeket. Technológiánk alkalmas kisszériás termékek gyártására is, ezért kisszériás gyártást és bércsomagolást is vállalunk. Modern gyártósorunk 2023-ban került beüzemelésre. Annak ellenére, hogy gyártással foglalkozunk, azokat a termékeket, amelyek gyártására technológiáink nem alkalmasak, megbízható külső beszállítóinktól szerezzük be, főleg az EU-ból, ill. Angliából és Svájcból. Az alapanyagaink és a csomagolóanyagok a világ több országából érkeznek. Minden alapanyagunk és csomagolóanyagunk megfelel az EU-s szabványok által támasztott követelményeknek, a nyesanyagok minőségét folyamatason teszteljük. Az alapanyagok és a késztermékek elemzését is független szlovákiai laboratórium végzi. Üzemünkben a helyes gyártási gyakorlat (GMP) és a HACCP szabvány előírásait alkalmazzuk, jelenleg folyamatban van a cég ISO szabvány szerinti minősítése. A gyártás minden fázisában végzett ellenőrzés garantálja termékeink magas minőségét és biztonságát. Vállaljuk a kész táplálékkiegészítők bejelentését a Szlovák Közegészségügyi Hivatalnál (ÚVZ SR), úgyszintén a csehországi illetékes hivataloknál is. Bejelentjük kozmetikai termékeit az összeurópai adatbázisba (CPNP). Cégünk egy jól bejáratott családi vállakozás, ami a korrekt és minőségi munka személyes garanciája. Szakértelmünkre, munkatársaink elkötelezettségére mindig számíthat. Munkatársaink több éves szakmai gyakorlata a minőség záloga. Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen nyújtunk részletes tájékozatást, telefonon vagy emailben, magyar nyelven is.
Csomagolóanyagokat nevű és minősített EU-s gyártóktól vásárolunk (Magyarország, Németország és Csehország). Kizárólag az EU élelmiszer csomagolásra vonatkozó rendeleteinek értelmében gyártott és bevizsgált csomagolóanyagokat használunk. Nagy mennyiségű csomagolóanyagot tartunk raktárkészleten, ezért tudjuk ügyfeleinknek biztosítani a rugalmas és gyors csomagolást.
TABLETTA Tablettát három méretben gyártunk. Kerek 7 és 11 mm átmérőjű, vala- mint hosszúkás 18 x 8 mm. Nagyobb megrendelés esetén, más formákat és méreteket is biztosítunk. Gyártunk anyagukban színezett tablettákat is különböző színben.
GYÁRTÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK
GYÁRTÁS ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK
GYÁRTÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK SAJÁT MÁRKA ÖMLESZTETT TERMÉKEK KÉSZTERMÉKEK RÓLUNK KAPCSOLAT
NYITÓLAP GYÁRTÁS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK
KAPSZULA Technológiánk a 2, 0 és 00 méretű keménykapszulák, porral vagy granu- látummal történő töltésére alkalmas. Kapszulákat több színben és szín- kombinációban tudunk tölteni. A ter- mékekhez ajánljuk a zselatin, HPMC, DRHPMC és Pullulan kapszulákat.
POR Vállaljuk a por alapú termékek keve- rését és tégelyekbe töltését. Vitamin- készítmények, italporok, sportkiegé- szítők széles választékát kínáljuk. Biztosítjuk az alapanyagot, saját vagy hozott formula alapján is dolgozunk, max 500 g töltősúlyig.
FOLYADÉK Gyártunk és töltünk folyadék alapú kiegészítőket is, ill. kozmetikumokat, főképpen tiszta növényi olajakat. A folyadékokat maximum 400 ml térfo- gatig tudjuk csomagolni. Főleg kis- szériás gyártásra és töltésre szako- sodtunk.
SAJÁT MÁRKA  Komplex és rugalmas szolgáltatást nyújtunk saját márkája létrehozásához. Kifejlesztjük, legyártjuk, becsomagoljuk, címkészzük kész-termékét, valamit bejelentjük az illetékes hivatalnál is. In bulk csomagolás Hogyan reagál a piac egy új termékre? A legegyszerűbb és leggazdaságosabb módja, hogy erről meggyőződjön, vásároljon tőlünk kisszériás ömlesztett terméket. Válasszon termékeink széles kínálatából. Késztermékek Több mint 100 féle készterméket kínálunk kiskereskedelmi kiszerelésben verdeline márkanév alatt. Versenyképes árak, kiváló ár-érték arány. Állandó vevőink számára jól bevált kedvezményrendszer és bónuszok. ELOLVASOM  ELOLVASOM   ELOLVASOM 
Szeretnénk eleget tenni kis- és induló vállalkozások igényeinek is, ezért nálunk vásárolhat terméket kis mennyiségben is.
Tabletta már 5.000 darabtól (pld. 55 csomag 90 tab./cs.)
Kapszula már 3.000 darabtól (pld. 50 csomag 60 kap./cs.)
Por termékek 10 kg-tól (pld. 50 csomag 200 g/cs.)
Folyadékok (50 flakon, max. 400 ml űrtartalom)
Gombákat, gombatermékeket kizárólag bevizsgált BIO minőségben kínálunk. Más növény és növényi kivonat alapú termék szállítható BIO és sztenderd minőségben is.
Üzemünkben a helyes gyártási gyakorlat (GMP) és a HACCP szabvány előírásait alkalmazzuk, jelenleg folyamatban van a cég ISO szabvány szerinti minősítése
TABLETTA POR
Mit jelöl verDAYvit TM logó a késztermékeken ? A verDAYvit TM logót 2021 januárjában vezettük be, hogy ezzel különböz- tessük meg azon termékeinket, amelyekből naponta csak egy darabot, vagy egy adagot kell bevenni. A logó a késztermék címkéjén hátul, általában a vonalkód felett kerül elhelyezésre.
KAPSZULA FOLYADÉK
 verdeline s.r.o. Hasičská 13 A943 01 Štúrovo Szlovákia  Telefon: +421 940638045Mail: info@verdeline.eu
Spotrebitelia si môžu výrobky zakúpiť u zmluvných predajcov
MENU
CRM LOGIN CLOUD LOGIN +421 940638045