Všetky práva vyhradené 2019 - 2024 verdeline s.r.o.
RÓLUNK
PÁR SZÓ CÉGÜNKRŐL
 verdeline s.r.o. Hasičská 13 A943 01 Štúrovo Szlovákia  Telefon: +421 940638045Mail: info@verdeline.eu
2019
CÉGALAPÍTÁS Cégünket, a verdeline s.r.o.-t 2019-ben alapítottuk.
2021
CSALÁDI VÁLLALKOZÁS Cégünk 2021-ben teljesen családi vállalkozássá alakult , amelyben továbbra is azok a több éves élelmiszeripari és minőségbiztosítási tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak, akik már a cég alapításánál is jelen voltak. Jelentős mérföldkő a cég életében az addigi társtulajdonosok teljes üzletrészének felvásárlása a jelenlegi egyetlen tulajdonos és ügyvezető által.
2020
TEVÉKENYSÉGÜNK KEZDETEI A cég 2020-ban, közvetlen a világjárvány kitörése előtt, kezte meg tevékenységét. Ebben az időszakban már jelentős sikereket értünk el az egykomponensű vitaminkészítmények forgalmazásánál, mivel nagyon sok szlovákiai gyógyszertár számára tudtuk biztosítani a keresett és hiányzó készítményeket. Sajnos a járvány jelentősen eltérített cégünk alapfilozófiájától és az eredetileg kitűzött céljainktól, mivel olyan készítmények is felkerültek a kínálatunkba, amelyek forgalmazásával eredetileg nem is számoltunk, de hűen az eredeti jelmondatunkhoz  : green line of supplements  termékpalettánkat folyamatosan és tervszerűen bővítjük a természetes és bio készítményekkel. Kínálatunkban viszont továbbra is megtartjuk az egykomponensű vitaminkészítményeket is, amelyek iránt tovább tart a piaci érdeklődés.
2023
FEJLESZTÉSEK ÉS A BERUHÁZÁSOK ÉVE 2023 márciusában raktárainkban jelentős modernizációs fejlesztések történtek és beruháztunk a táplálékkiegészítők gyártásához szükséges technológiákba is. Raktáraink és üzemünk alapterülete mára elérte az 500 négyzetmétert. Termékeink a verdeline márkanév alatt kerülnek értékesítésre. A késztermékek forgalmazása mellet vállalunk bérgyártást, bércsomagolást, de bértöltést is. Saját termékeinken kívül továbbra is forgalmazzuk más gyártók - főleg bio - termékeit, mint például a gyógyhatású gombák, CBD készítmények, gyógynövények stb. Az alapanyagok és késztermékeink tesztelését független szlovákiai laboratórium végzi.
Célunk, hogy vásárlóink számára biztosítsuk a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő táplálékkiegészítőket. Termékeink a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági (HACCP) előírások betartása mellett készülnek. A minősített (GMP) gyártási folyamatok biztosítják termékeink eredetének teljes lekövethetőségét és jelenleg folyik a gyártási folyamatok ISO minősítése.
NYITÓLAP RÓLUNK
Spotrebitelia si môžu výrobky zakúpiť u zmluvných predajcov
2024
ÚJABB FEJLESZTÉSEK Márciusban újabb beruházásokat eszközöltünk az italporok gyártásába és csomagolásába. Új technológiákkal bővül üzemünk. Az átadást júniusra tervezzük.
MENÜ
CRM LOGIN CLOUD LOGIN +421 940638045